Over ons Serge Smulders

Ik ben iemand die je in 2 woorden kan beschrijven: enthousiast en maximaal. Als bruidsfotograaf in Gelderland haal ik altijd het maximale uit mijn bruiloften door mijn enthousiasme. Ik kan uitbundig een feestje bouwen, maar ik zorg er ook voor dat die traan en lach gefotografeerd worden in alle rust en stilte. Zo haal ik samen met mijn team het maximale uit jullie bruiloft.

Creatieve trouwfotograaf

Ik wil dat elk bruidspaar unieke foto’s krijgt. Het zou niet zo moeten zijn dat elke galerij met trouwfoto’s er hetzelfde uitziet, alleen het bruidspaar is anders. Ik wil voor jullie unieke trouwfoto’s die niemand heeft. Daarvoor gebruik ik samen met mijn team van bruidsfotografen verschillende technieken, zoals externe flitsers, allerlei licht technieken en ook maken we trouwfoto’s met een drone.

Trouwfotograaf Serge Smulders uit Gelderland
trouwfotograaf deventer
Serge Smulders - bruidsfotograaf in Apeldoorn

Een fotograaf kun je pas boeken als je een hele goede klik hebt. Foto’s kunnen geweldig zijn, maar als er geen goede klik is, dan heb je alsnog een stoorzender op je dag. Als bruidsfotograaf vind ik het daarom heel belangrijk om kennis met jullie te maken om te ontdekken of die klik er is.

In mijn studio in Klarenbeek drinken we een bak koffie/thee of maak ik een lekkere cocktail voor jullie zodat we jullie wensen en ideeën voor de bruiloft kunnen bespreken en met elkaar kunnen connecten. Zijn we een match? Dan gaan we als een echt team voor jullie bruiloft aan de slag!

C&E

"

Bruiloft in Italië

Chris en Elsemieke

Woorden schieten te kort.. maar nogmaals: BEDANKT! 🤩 Wat onbeschrijfelijk mooi was het …. we zijn nog steeds sprakeloos! Alles liep zoals we hadden gehoopt, en wát een fijne fotografen waren jullie tijdens ons droomweekend! We hebben ons steeds volledig op ons gemak gevoeld, en waren zo van jullie professionaliteit overtuigd dat we direct alles los konden laten en met volle teugen hebben genoten. En dat zegt nogal wat, aangezien we behoorlijk van “de controle” zijn 😆

Wendy Smulders

Wendy is mijn collega, maatje, vriendin én vrouw. Samen zijn we volledig op elkaar ingespeeld. Waar Wendy echt oog heeft voor de details, ga ik meer voor de creatieve shots. Zo krijg je samen een geweldige galerij.

Ivar Janssen

Met Ivar heb ik al een heleboel bruiloften samen gefotografeerd. We kennen elkaar dus goed en werken als een goed geoliede machine samen. We houden er van om volle bak voor elke bruiloft te gaan.

Joke Troost

Samen met Joke coach ik andere fotografen in een community die neXt heet. Daarnaast fotografeert zij regelmatig als second shooter mee en doen we samen alles om echt creatieve en unieke foto's te krijgen.