Award winning trouwfotograaf

Een award winnen is 1 maar meerdere awards winning zegt heel veel. JA JA Serge nu heb je als Award winning trouwfotograaf wel genoeg opgeschept. Nou eigenlijk vind ik dat niet. Ik ben trouwfotograaf of bruidsfotograaf geworden uit liefde voor het vak maar ook vooral om de mooiste trouwfoto’s te maken voor mijn bruidsparen. Om het kaf van het koren te scheiden zijn dergelijke awards in het leven geroepen. Tegenwoordig zijn er zoveel fotografen dat de klant het verschil niet meer ziet…..

Afgelopen 3 kwartalen hebben wij maar liefst 11 masters of weddingphotography awards gewonnen! Zelf ben ik altijd te bescheiden en dat zal je ook wel merken als je mij ontmoet, maar nu wil ik mezelf als award winning trouwfotograaf wel graag even laten zien wat ik kan!

Die foto met de trouwjurk, wow!

Tja die foto met de trouwjurk, daar ben ik ook wel super blij mee. Maar hoe doe je dat nu als bruidsfotograaf? Dat is echt momenten fotograferen en veel ervaring hebben met bruiloften! Op een bruiloft zijn er van die momenten dan zie je een projectje en daar focus ik mij dan helemaal op. Met een beetje geluk van de fotogoden heb je de tofste trouwfoto te pakken!

Award winning drone!

De drone gaat ook altijd mee met onze bruiloften, weet dat je daar niet extra voor betaald als bruidspaar. Dit is natuurlijk gewoon een camera voor mij als award winning trouwfotograaf en wat te gek is het dan als je precies op het goede moment van de dag op de juiste plek bent. De schaduw viel precies goed voor deze drone foto!

Ook een leuk verhaal!

Tim en Jan hebben speciaal voor de bruiloft een kamer gehuurd bij één van onze favorieten trouwlocaties, Groot warnsborn in Arnhem. Ze hadden een toffe foto gezien op het internet en zoiets wilde zijn ook, een douche foto. Laat dit nu een award winning trouwfotograaf douchefoto zijn geworden 🙂 Heerlijk als trouwfotograaf dat je zulke bruidsparen mag fotograferen die zulke toffe ideeën hebben!

Momenten zijn altijd super belangrijk op een bruiloft dat je die goed kan vast leggen. Lees je nu deze blog en ben je nog op zoek naar een serieuze goede, eventueel ook nog een award winning trouwfotograaf let dan goed op dat de fotograaf ook de momenten goed weet te pakken!

Lees meer blogs