• Trouwfotograaf Apeldoorn

  • Bruidsfotograaf Doorn


    Meer informatie
  • Bruidsfotograaf Ede

Onze missie!

“Serge Smulders fotografie heeft als missie om de beste en mooiste trouwfoto’s te maken door middel van unieke en creatieve foto’s met echte momenten en echte kleuren.

Het maken van kleine kunstwerken en het vastleggen van herinneringen staat centraal, waarbij wij samen met het bruidspaar ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt met mooie herinneringen en veel plezier.”

Yin & Yang, waar Serge de gangmaker is op een feest en over de gehele dag de meeste creatieve foto’s maakt, is Wendy de rust zelve en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en clean en momenten fotograferen is Wendy’s ding!

Bruidsfotograaf Apeldoorn, Ede en Arnhem

WIJ, Serge en Wendy fotograferen samen jullie bruiloft van A tot Z. Van de getting ready tot aan het feest, nemen wij als bruidsfotograaf in Apeldoorn, Ede en Arnhem, jullie aan de hand mee om de mooiste trouwfoto’s te maken. Tijdens jullie bruiloft fotograferen wij  met twee fotografen jullie bruiloft zoals deze door jullie wordt beleeft, waarbij wij soms iets de regie pakken. Tijdens de fotoshoot zijn jullie van ons! Nee hoor, ook tijdens de trouwshoot zullen wij wel iets meer de regie pakken maar wat het belangrijkste is, is dat jullie je op je gemak voelen. Al onze bruidsparen zeggen wel eens keer, “ik sta niet mooi op de foto” of “Ik weet niet hoe ik moet poseren…?!” Geen nood, zoals jullie kunnen zien maken wij van ieder bruidspaar prachtige trouwfoto’s.

Wisten jullie ook dat wij bruidsfoto’s maken met een drone! De drone gaat altijd mee als wij een bruidspaar fotograferen tijdens de bruidsreportage. Ook gebruiken wij als trouwfotograaf in Apeldoorn, ede en Arnhem de drone regelmatig tijdens de ceremonie, waarbij wij prachtige trouwfoto’s maken waar wij zelfs award winning trouwfoto s mee hebben gemaakt.

Wil je meer over Wendy en Serge Smulders weten?

Portfolio

Jullie kiezen voor een bepaalde bruidsfotograaf omdat jullie zijn of haar bruidsfoto’s zo mooi vinden. Kijk dus ook eens in ons portfolio voor meer prachtige trouwfoto’s gemaakt door een trouwfotograaf in Apeldoorn

Vertrouwen in trouwfotograaf Apeldoorn

Jullie mogen op ons vertrouwen dat wij, als trouwfotograaf Apeldoorn, Ede en Arnhem ervoor zorgen dat jullie mooi op jullie trouwfoto komen te staan als bruidspaar. Kijk maar eens in ons portfolio en zie hoe mooi onze bruidsparen zijn gefotografeerd door ons als bruidsfotograaf Apeldoorn!

Verder vinden wij, als twee bruidsfotografen het erg belangrijk om uniek te zijn in onze bruidsfotografie. Zo maken wij ook trouwfoto’s met onze drone!

Zoek jij een energieke, creatieve, lollige bruidsfotograaf in Apeldoorn, Barneveld, Lunteren of Ede? Laten wij samen eens een keer afspreken!

Serge Smulders - bruidsfotograaf in Apeldoorn
Serge Smulders - bruidsfotograaf in Apeldoorn

Wat zeiden andere over onze bruidsfotografie!

“Serge en Wendy zijn fantastische bruidsfotografen die echt de tijd voor je nemen. Die o zo belangrijke klik was er vanaf het eerste moment. Het voelde direct vertrouwd! Wij hebben, mede dankzij hen, een prachtige dag gehad en genieten nu van de prachtige bruidsfoto’s!”

“Wat een gave om mensen te laten ontspannen op zo’n spannende dag. Geweldig. Mede dankzij jullie als bruidsfotograaf in Apeldoorn was het een dag om nooit te vergeten. Heel veel dank, veel succes met jullie passie!”

“Geweldige ervaring en foto’s om nooit meer te vergeten. Zelfs met de extra moeilijkheid om alles in het Engels te doen vanwege mijn vrouw, we zouden Serge aan iedereen aanraden!”

“Serge is een hele goede bruidsfotograaf in Apeldoorn en omstreken. Flexibel, luisterend en staat open voor wensen en suggesties. Serge legt uit wat mooi kan zijn, maar liet aan ons wat wij wilden. Op de dag zelf legde hij een leuke klik met de gasten, maar was verder vooral op de achtergrond aanwezig.”

“Warme en gezellige mensen die weten wat ze moeten doen. Ze nemen de tijd voor het informeren over de mogelijkheden en denken goed mee. Tijdens de bruidsreportage zorgde ze voor een leuke en relaxte sfeer waardoor de foto’s echt geweldig zijn geworden, wij zijn er super blij mee! Een absolute aanrader voor iedereen die een bruidsfotograaf in Apeldoorn zoekt.”

” Wij hadden een fantastische dag gehad dankzij jullie!
Jullie energie en enthousiasme was super gezellig en we hebben echt prachtige foto’s!! WAUW
Hier Gabrielle nog even, moeder van Sabine, bruid van gisteren. Ik wil jullie bedanken voor de geweldige manier waarop jullie gisteren met jullie fotografie en prettige aanwezigheid de dag volmaakt hebben aangevoeld en het bruidspaar zo ontspannen konden laten stralen. Complimenten!
Enorm bedankt en succes met jullie werk

Creatief – UNIEK – Ontspannen

Hier staan wij, als bruidsfotograaf voor! Wij maken creatieve bruidsfoto’s op een unieke manier zoals geen andere trouwfotograaf dat doet. Op een ontspannen manier zorgen wij, als fotograaf dat jullie prachtig op die trouwfoto komen. Onze trouwfoto’s zijn unieke omdat wij de nieuwste technieken bedenken en daar creatieve trouwfoto’s van maken die niemand anders nog heeft, ook met een drone!

Zoeken jullie twee energieke, creatieve, lollige bruidsfotograaf in Apeldoorn, Barneveld, Lunteren of Ede? Stop dan met zoeken! Wij staan voor jullie klaar om de mooiste bruidsfoto’s te maken van jullie huwelijk.

Prijzen? Download gratis trouwgids met handige tips en trucs!

Download via de onderstaande button jullie gratis trouwgids. In deze trouw gids staan een 5 tal gouden tips om nog mooiere bruid foto’s te krijgen op jullie bruiloft!

Dit willen jullie niet missen!

Jullie willen vast meer weten over onze bruidsfotografie!

Op onze pagina “informatie” vinden jullie nog meer mooie bruidsfotografie en trouwfotografie van bruidsparen net als jullie.
Wij helpen en adviseren jullie, als bruidspaar graag met alles wat er maar op jullie pad komt over bruidsfotografie.

Klik voor meer informatie op de onderstaande button!

Download hier jullie trouwgids met handige tips en trucs voor mooiere trouwfoto’s!

Download hier

Jullie willen de beste trouwfotograaf in Gelderland. Boek ons nu!

Er zijn nog maar een paar plekken over voor 2021. Stuur ons een mail om jullie trouwdatum te reserveren. Serge Smulders fotografie is bruidsfotograaf in Apeldoorn en omstreken. Maar werkt door heel Nederland en daar buiten.

× Willen jullie iets vragen?