Kleurrijke bruidsfotografie!

Tijdens onze bruidsfotografie werken wij als getrouwd stel nou samen en zijn wij helemaal op elkaar ingespeeld. Onze trouwfotografie is kleur rijk, ongedwongen en naturel. Wij zorgen ervoor dat jullie ontspannen op de foto komen en een fantastische dag beleven met prachtige bruidsfoto’s.

Verder vinden wij het erg belangrijk dat alle details worden vastgelegd van de trouwjurk, trouwringen en natuurlijk de kus. Tijdens de trouw fotoshoot pakken wij net iets meer de regie en zorgen wij ervoor dat jullie de mooiste trouwfoto’s krijgen voor in het trouwalbum.

  • Geen standaard trouwfoto‘s, maar creatieve/unieke trouwfoto’s!

  • Altijd een trouwalbum!

  • Natuurlijk hebben we ook een drone!

  • Award winning trouwfotografen!

  • Een vast team, die goed op elkaar is ingespeeld!

  • Wij maken niet alleen trouwfoto’s, maar ook een videoclip!

  • Wij hebben al meer dan 100 bruiloften gefotografeerd!

Click hieronder op de foto voor real wedding!

Serge en Wendy zijn fantastische bruidsfotografen die echt de tijd voor je nemen. Die o zo belangrijke klik was er vanaf het eerste moment. Het voelde direct vertrouwd! Wij hebben, mede dankzij hen, een prachtige dag gehad en genieten nu van de prachtige bruidsfoto’s!

Beste Serge en Wendy,

Wat een gave om mensen te laten ontspannen op zo’n spannende dag. Geweldig. Mede dankzij jullie als bruidsfotografen was het een dag om nooit te vergeten.

Heel veel dank, veel succes met jullie passie!

Geweldige ervaring en foto’s om nooit meer te vergeten. Zelfs met de extra moeilijkheid om alles in het Engels te doen vanwege mijn vrouw, we zouden Serge aan iedereen aanraden!

Serge is een hele goede fotograaf. Flexibel, luisterend en staat open voor wensen en suggesties. Serge legt uit wat mooi kan zijn, maar liet aan ons wat wij wilden. Op de dag zelf legde hij een leuke klik met de gasten, maar was verder vooral op de achtergrond aanwezig.

Warme en gezellige mensen die weten wat ze moeten doen. Ze nemen de tijd voor het informeren over de mogelijkheden en denken goed mee. Tijdens de bruidsreportage zorgde ze voor een leuke en relaxte sfeer waardoor de foto’s echt geweldig zijn geworden, wij zijn er super blij mee! Een absolute aanrader!

Save the date

Interesse in onze bruidsfotografie? Wees er snel bij, de aanvragen voor 2021 komen al weer binnen. Reserveer nu jullie trouw datum in 2021/2022!

Onze bruidsfotografie boeken voor 2021/2022?

Interesse in onze trouwfotografie en willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn? Stuur ons een mail om jullie trouwdatum te reserveren.

× Willen jullie iets vragen?