Recent bruiloften, click op de foto’s hieronder!

Twee fotografen

Serge Smulders fotografie is van Serge & Wendy Smulders. Wij zijn twee gepassioneerde award winning fotografen met een verschillend karakter. Serge is de energieke kletsgrage fotograaf die alles tot in de puntje geregeld wil hebben, waar Wendy de kat uit de boom kijkt en er daadwerkelijk voor zorgt dat alles altijd perfect is geregeld en klaar staat als second shooter. Samen vormen we een perfect Ying en Yang duo dat elke dag geniet van het leven.

Onze missie is om jullie een fantastische, mooie en leuke dag te bezorgen met de prachtigste foto’s van jullie bruiloft. We gaan met jullie een leuke en ontspannen dag beleven, met veel plezier en lol

Om aan alle behoeften te kunnen voldoen werken we met verschillende partners samen. Ook doen we aan internationale awards mee waar we al verschillende prijzen bij hebben gewonnen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.de-master.nl en weddison.com

Portfolio

Serge en Wendy zijn fantastische mensen die echt de tijd voor je nemen. Die o zo belangrijke klik was er vanaf het eerste moment. Het voelde direct vertrouwd! Wij hebben, mede dankzij hen, een prachtige dag gehad en genieten nu van de prachtige foto’s!

Mark & Thera

Beste Serge en Wendy,

Wat een gave om mensen te laten ontspannen op zo’n spannende dag. Geweldig. Mede dankzij jullie is 03062016 voor ons een dag om nooit te vergeten.

Heel veel dank, veel succes met jullie passie!

Cor & Rinske Bisschop (ouders van Johan èn Renske:)

Geweldige ervaring en foto’s om nooit meer te vergeten. Zelfs met de extra moeilijkheid om alles in het Engels te doen vanwege mijn vrouw, we zouden Serge aan iedereen aanraden!

Nicky & Amy

Serge is een hele goede fotograaf. Flexibel, luisterend en staat open voor wensen en suggesties. Serge legt uit wat mooi kan zijn, maar liet aan ons wat wij wilden. Op de dag zelf legde hij een leuke klik met de gasten, maar was verder vooral op de achtergrond aanwezig.

Gert-Jan & Marianne

Warme en gezellige mensen die weten wat ze moeten doen. Ze nemen de tijd voor het informeren over de mogelijkheden en denken goed mee. Tijdens de bruidsreportage zorgde ze voor een leuke en relaxte sfeer waardoor de foto’s echt geweldig zijn geworden, wij zijn er super blij mee! Een absolute aanrader!

Richard & Lia

Trouwalbums

Bij een bruiloft hoort ook een mooi luxe trouwalbum met jullie mooiste herinneringen. Wij hebben een zeer ruim assortiment trouwalbums voor jullie beschikbaar. In de meeste pakketten die wij aanbieden zit al een album bijgevoegd.

Interesse?

Vinden jullie onze foto’s ook zo mooi en willen jullie weten wat onze tarieven zijn?

 

Save the date

Interesse? Wees er snel bij want de aanvragen voor 2020 komen al weer binnen. Reserveer dus nu uw favoriete datum in 2019/2020! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ons boeken voor 2019/2020?

Interesse en willen jullie weten of we nog beschikbaar zijn? Stuur ons een mail om jullie trouwdatum te reserveren.